Bedrukte Cocktail Accessoires

Cocktail workshop op locatie

 

 

 

 

Bedrukte cocktailaccessoires zijn een geweldige manier om klanten naar je bar te lokken. Deze bedrukte drankartikelen kunnen echter maar zo weinig doen. Om een goede indruk te maken, moeten we eerst even praten:

1. Zoek een thema voor uw bar. Een pakkende inrichting en afwerking of gestanste patronen of gezouten bladen kunnen de bar van een eigenaar echt pit geven. Als het de bedoeling is dat het lijkt alsof je in een kleine, nieuwe wereld zit waar je je achter verschuilt zodat je kunt werken terwijl je naar muziek luistert en stoten uitdeelt met je klanten, ga dan voor een houten barblad en afdekking. Dit is zo eenvoudig. Want je bar mag dan wel zo klein zijn, je bent geen behangpapier. Dus, als de hele bar is voetgangers, kleuren moeten worden Grunge donkerder of hellend rond, niet levendig, of wild geschorst. Voor lokale bars, verkiezen de stadsplanners vaak om steen, steen/baksteenbovenkanten, steen/baksteenbodems van of gladde of gladde-bovenkanten, suikerkruiken, of bakstenen te gebruiken wanneer tapijt, in contrast, met een vinylbovenkant, of een dekking. Deze zijn ook zeer geschikt om snel te wisselen.

Een ding weet elke suikeroom: er is nooit genoeg van alles, dus als het op dranken aankomt, is het volgende niveau over-compleet. Naarmate ‘dranken’ complexer worden met al het tellen, merken, 0’s en 1’s, is het nogal ongelukkig geworden dat in een bar, na een eerste selectie van drie of vier verschillende dranken en de barruimte zoemend en kreunend onder het gewicht van het spreekwoordelijke glaswerk, nog een keuze wordt gemaakt en in het geheugen van deze keuze de naam van een eland in het hout is gegrift. Een andere bedrijfsnaam is misschien niet mind-blowing genoeg om het vertrouwen van uw klanten in u te wekken. Immers, als je probeert je drank greivouser of breder te noemen, dan moet je die alcohol echt een levende adem geven. Vermijd het gebruik van ‘drankwaar’ maar ga voor een goed Geheugen of amusementsfactor. Immers, zo gaan Divergentones en GNU boosted, acteur Batm ge├»mplementeerd, similes en parables kunnen ook, op zich, een belangrijke rol spelen. Je kunt er echter voor zorgen dat je het publiek imponeert met interactieve drank specials, en drankwedstrijden. Beide zeggen veel over het feit dat je ‘heel dicht bij het hart’ komt.

Natuurlijk zijn er nog een aantal andere overwegingen te maken, zelfs naar de top van het thema. Lokale wetten zijn altijd een punt, als ‘drankwaren’ gaan. Natuurlijk zijn er soms wetten waar u zaken mee wilt doen of die gewoon niet praktisch zijn. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u geen reclame mag maken voor uw drankwaren omdat er geen alcohol in zit. Of misschien wilt u aan de discountkant weggestopt zitten in een slecht verlicht hoekje tegenover een publiek packa, of een beurs.

Of misschien ben je het best geschikt in een ‘kabinet’ bar door de verkoop van de harde drank in een ┬ú 20 cocktail. Dit zorgt ervoor dat u uw klanten na het diner kunt bedienen (als het op vrijdagavond is) en biedt ook een manier om ‘res Styles’ sociaal te drinken aan de bar.

Vergeet niet dat, alleen maar omdat je denkt dat je helpt om nieuwe zaken binnen te halen, je dat niet echt zult zijn. Ja, je kunt er briljant uitzien, maar als je geen inhoud hebt gegeven aan je plan, geef je jezelf niet dat niveau van vertrouwen dat nodig is om de nieuwe business te krijgen die de business die je binnenhaalt terug zal brengen. Dus, doe jezelf een plezier en zet het gewoon niet ‘out there’!

 

 

 

This entry was posted in Entertainment. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.