De kunst van het origineel

In deze tentoonstelling heb ik een stand met alle andere kunstenaars en ook een boekwinkel. Ik vind het altijd spannend om aan zo'n tentoonstelling mee te doen, ik vind het altijd leuk om stands te doen en prints te signeren. Laatst, toen ik op weg was naar de showroom, zag ik een kunstenaar achter het graffitibord staan, gestructureerd ritualistisch omdat hij net klaar was met zijn schilderij, nu waren de schilderijen van zijn zoon, die was overleden. De kunstenaar zei tegen zijn zoon dat het jongetje een van mijn persoonlijke favorieten was.

Een paar jaar geleden, toen ik op bezoek was bij een vriend, raakte ik met hem aan de praat over zijn recente belangstelling voor de aankoop van enkele schilderijen. Ik was niet verbaasd dat hij kunst voor zijn huis kocht. Mijn vriend is een regelaar van de procedure en we waren allebei kunstenaars aan het doornemen, omdat we een lange discussie hadden over wie de beste kunstenaar was. Met de hulp van mijn vriend hebben we nu een regelmatige tentoonstelling opgezet om al onze artistieke vrienden in staat te stellen hun werk te laten zien.

Hoewel de tentoonstelling een mislukking was, heeft zij wel een nieuwe richting van veel kunstverzamelaars duidelijk gemaakt in het nieuwe economische klimaat dat door onze recessie is ontstaan. Van een vriend van mij, die een schilderij van Lam659 bezit, besloten we alle kunstenaars door te nemen die dit jaar op de tentoonstelling stonden, gewoon om een idee te krijgen. Iemands geld is veel beter besteed aan een origineel schilderij dan aan het kopen van een kopie uit een galerie. Hoewel, dit biokunstmuseum verkocht wel een aantal schilderijen, voor minder geld. Ook verkochten ze ongeveer 500 kopieën van sommige schilderijen. Alle schilderijen die voor het minste geld zijn verkocht, zijn gemaakt door een oud-leerling van mij die ze voor mij heeft gemaakt.

Ik kan me voorstellen dat veel mensen geïnteresseerd zijn in het kopen van originele schilderijen die door oud-leerlingen en hun ouders zijn gemaakt. Het ontvangen van zo'n aanbod zou erop wijzen dat de originelen niet meer relevant zijn. De student had 800 exemplaren, maar nadat hij ze voor een totaal van $ mend had verkocht, verkocht hij ze aan een plaatselijke galerie. De schilderijen zijn al langere tijd niet meer verkocht.

Kunstenaars die plotseling zeer populair zijn geworden sinds de financiële moeilijkheden overal toesloegen, hebben moeite gehad om werk te vinden om rekeningen te betalen en eten te kopen.Deze kunstenaars genieten nu van de populariteit die op hun populariteit volgde, omdat het blijkbaar heel gemakkelijk was om handen aan te nemen, aangezien hun vorige werkgever vaak niet meer werkte omdat hij een baan in een andere stad moest nemen. Deze kunstenaars werden zeer populair nadat zij veel aandacht op zich vestigden omdat zij niet alleen op zichzelf succesvol waren, maar ook veel mensen in hen geïnteresseerd hadden vanwege hun ongewone beroepskeuze.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.