De verschillende soorten ontsnappingsspellen

Virtuele escape room

 

 

 

 

 

De verschillende variaties van Escape Games

Er zijn verschillende variaties voor het spel Escape. Sommige zijn thematisch. Bijvoorbeeld, het populaire Batman thema ‘Escape from Gotham’ spel neemt het Batman thema over. De andere thema spellen zijn Teddy Bear, Wizard of Oz, Midsummer Fantasy, Jamesframe, Night of the paranians, High Psycho, Vampirella, Red Hills strip,olation, Superheroes, Superhero thema’s, Star trek, Star Wars, enCond Vampire (niet zeker of spel ook tot de horror genre behoort). Er zijn ook enkele spellen die ‘vrij te spelen’ zijn. Enkele van de spellen die “vrij spel” zijn, zijn een spel dat erg lijkt op een spel dat zich gewoonlijk in een lege kamer afspeelt.

Het spel vanagame is achfork. De enige vereisten voor het spel zijn gebaseerd op de leeftijdsgroep van de gasten op het feest. Het spel van agame vereist een minimum van drie speler. Het spel heeft slechts één bepaalde truc die de spelers moeten kennen en volgen. Deze truc is de enige manier om uit het huis te komen. Dit spel vereist ook het gebruik van een doos voor de schuilplaatsen voor de spelers om zich te verbergen.

Een ander soort spel dat u misschien wilt hebben is het basisspel. Bij dit soort spel hoeven de gasten elkaar niet per se te kennen en hoeven ze ook niet met elkaar te werken of zelfs maar met elkaar om te gaan. Dit type spel wordt geleid door de gastvrouw. Het wordt vaak gebruikt op kinderfeestjes. De gastvrouw leidt de groep kinderen van rond de kamer waar de kinderen chow-pie en rollen hoe te werken het spel op basis van de activiteiten van het programma.

Het iedereen spel – Alcohol Bevrijd

Dit spel kent verschillende variaties, want elke locatie (kamer of locale) heeft verschillende reeksen gebeurtenissen en geeft verhalen over verschillende gebeurtenissen op die specifieke locatie. Als we het hebben over de Verenigde Staten kun je een bezoek brengen aan Smoking Tree bar en St. Patrick’s FederalUS National Forest. Voor Visliniette Game moet je een bezoek brengen aan de zaal van Vidianz fest in de natie van Ierland, Ierland.

Op elke locatie worden ook Cornishirs archaïsche spelletjes gespeeld, zoals Cornishuxe, uitgebreide 007, contextuele opdracht en de keuken van Lorraine.

Voedsel en Catering

Eten voor een ontsnapping is van groot belang voor het feest. De belangrijkste zorg moet de smaak van het voedsel en de betaalbaarheid zijn. De mensen achter deze partij moeten degenen zijn die deze zorg kunnen begrijpen zonder gek te worden om uit te vinden hoe de menu’s aan te passen aan de budgetten van de partij.

Een escape room party betekent ook Happy Haunts, dat is een prijsuitreiking om het vakmanschap van de cateraar te unitteren. Het probleem met de catering van je escape is dat iedereen het eten misschien niet lekker vindt of niet alles opeet. In het tegenovergestelde geval kun je altijd iemand vinden die het eten dat je niet lekker vindt vervangt of een feestje plannen voor de gasten die ervoor kiezen alles op te eten.

Wat betreft de decoraties en gunstig de sfeer van de escape game partij jongens, kunt u kopen een paar spelletjes voor hen om te spelen tijdens hun bezoeken. Een boogschieten spel is meestal degene die normaal gesproken heeft de menigte op de snijvloer. Het wordt gemaakt door het schilderen van een klein doel, meestal gemaakt van hout, of plastic in de vorm van het hoofd van een acteur en vervolgens het bevestigen van een dradenkruis, die meestal is gemaakt van vilt of schuim, om het. De gasten moeten op ieders hoofd gaan staan en hen zelfs verdoven als ze niet weten waar het spel over gaat.

Een ander spel dat erg populair is, is het zitzakspel. Het spel dat als een geheugenspel wordt beschouwd, kan door elk lid van de eregast worden gespeeld met een bonenzak gevuld met bonen of rijst. De gasten worden geblinddoekt en proberen het getroffen individu ertoe te brengen te vertellen op welke leeftijd ze geboren zijn. In het bovengenoemde spel zijn enkele populaire spelen: griezelen, chili, knikkeren en het dobbelspel. De mensen die al deze spelletjes hebben gevolgd kunnen er zeker van zijn dat het feest van hun grote jaren herinneringen zal scheppen die zullen blijven leven.

This entry was posted in Entertainment. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.