Gitaar leren spelen

Gitaarles Rotterdam

 

 

 

 

Gefeliciteerd, als je gitaar wilt leren spelen. Je hebt een uitstekende hobby gekozen. Wat je nodig hebt is alleen een akoestische gitaar uit het topgamma en een goedkope elektrische gitaar.

Een goedkope akoestische gitaar begint al vanaf 50 Nederlandse mark, wat overeenkomt met ongeveer 40 dollar. Bijvoorbeeld de Fenderadzeba F50R klassieke gitaar, die is voorzien van een voorversterker en een 70-uurs power humbucker pickup. Zoals je ziet, is de prijs erg laag, maar hij blijft niet lang in de stemming en daarom moet je hem niet kopen.

Een basisgitaar van goede kwaliteit moet gemakkelijk te bespelen zijn, een goede toon voortbrengen en goed blijven stemmen. Modellen met deze eigenschappen zijn de Scaletone Sceleiaad E Award akoestische gitaar en de Hendersonulk Lady Tooneolk 500. Deze gitaren worden vervaardigd door vooraanstaande gitaarfabrikanten en worden verkocht tegen lage prijzen. U kunt kiezen voor een van beide soorten, maar de E Award soort biedt de beste waar voor uw geld.

Begin met de nummer 2A concertpijp versterker en de nummer 2B professionele versterker kop. Je hebt een versterker en een luidspreker met de juiste afmetingen nodig om je akoestische gitaar van stroom te voorzien. Als je je akoestische gitaar hebt, wil je uitzoeken welk soort snaren voor jou de beste keuze is. Probeer verschillende soorten en kies dan degene die het beste bij je past. Als je een beginner bent en nog geen gitaarles hebt geprobeerd, moet je misschien een van de gratis online akoestische gitaarlessen overwegen die beschikbaar zijn.

Het kiezen van een akoestische gitaar is niet eenvoudig. Je kunt een akoestische gitaar kiezen die te goedkoop of te duur is. Je kunt ook een akoestische gitaar nemen die wat schade heeft opgelopen, maar nog steeds een mooi geluid kan maken. Voordat je je keuze bepaalt, moet je ook de staat van de gitaar controleren. Je kunt het winkelpersoneel vragen erop te spelen, en naar het geluid te luisteren. Een mooi geluid hoeft niet te betekenen dat de gitaar al lang bespeeld is.

Een ander belangrijk punt waar je naar moet kijken is of je een nieuwe akoestische gitaar moet kopen. Als je een beginner bent, moet je over het algemeen overwegen om met een gebruikte gitaar te beginnen. Je kunt over het algemeen een gitaar van redelijke kwaliteit krijgen voor een flinke besparing. Hetzelfde geldt voor ervaren gitaristen. Je kunt een nieuwe gitaar kopen, maar houd er rekening mee dat deze veel afgesteld moet worden voordat je de gitaar kunt bespelen.

Nog iets waar je rekening mee moet houden is de afstand tussen de gitaar en de muur. Als je vlak bij de muur speelt, kan de gitaar vrij gaan trillen waardoor het geluid wordt gebogen. Dit is misschien niet merkbaar voor anderen, maar het is een kwestie van geloof en spijt. Als je bij de muur speelt met de gitaar op een stevige ondergrond, wordt het geluid gedempt door het oppervlak van de vloer dat zich tussen de gitaar en de muur bevindt. Het kan zijn dat je naar de andere kant van de kamer moet lopen om het geluid te vermijden.

Desondanks zou je geen enkel probleem moeten hebben bij de aanschaf van een nieuwe gitaar. Als je een beginner bent, moet je overwegen om met een akoestische gitaar te beginnen. Het leren van de akkoorden is een beetje ingewikkeld om mee te beginnen, maar je zult het ermee moeten doen als je de kunst van het spelen op de elektrische gitaar onder de knie hebt.

This entry was posted in Entertainment. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.