Het Kunstwerk

Foto schilderij

 

 

 

 

Begin vandaag nog en geniet van de woontrend die het bureaublad van uw huis in rep en roer zet! Je hebt een centraal punt nodig in elke kamer, en dat centrale punt, of het nu aan de muur of op de vloer is, komt in de vorm van een centraal artistiek stuk. Het middelpunt wordt een geweldig kunstwerk met de meest geweldige kleuren, texturen en lijnen om mee te spelen. Het wordt een diamant die zal schitteren door de andere stukken die in de kamer. Het middelpunt zal uniek zijn, omdat het bij elke stijl past, of er nu veel accenten bij staan of slechts één middelpunt. De maten en vormen beginnen zich rond dat stuk te vormen. Dit is waar het echte kunstwerk naar je lacht.

Het kunstwerk zal licht en luchtig zijn, in tegenstelling tot de zware meubelstukken die alleen maar invloed hebben op de kamer en zich bedekt voelen met de schaduw. Vele malen betekent niet dat ze alleen voor de muren zijn. Ze hebben fantastische kleuren wanneer gespot in het huis, en ze toe te voegen aan de werkelijke decoratieve aspect van de kamer. Het kunstwerk en de kunstwerken moeten licht van boven zijn, meestal stofvrij, en in een neutrale tint, waardoor een gelijkmatige stroom ontstaat van de kamer naar het kunstwerk en omgekeerd.

Soms is het beter om de kleuren van het kunstwerk en de kamer samen te kiezen in de vrees dat het kunstwerk niet zal passen bij de kamer, maar van uw huisdier katten vestigen op die kunst. Deze Animation Pros wordt aanbevolen, vooral voor kleinere kamers waar het kunstwerk de focus kan zijn. Dit is een ander geval waar het beter is om twee of meer focuspunten te creëren waar mogelijk. Bijvoorbeeld, eerst heb je het kleurrijke en in het oog springende kunstwerk, tweede is de rest van de kamer in kleur. Hoe kun je het uitleggen, als je tegen een muur aankijkt, kun je niet in die stoel gaan zitten en denken hoe ik de kleur van het kunstwerk zou kunnen afstemmen op elk van de stukken in de kamer; dat zal gewoon niet gebeuren. Als je een context voor het kunstwerk creëert, is het veel beter. Je moet de ogen laten meevloeien met het gewicht van de kleur in het kunstwerk dat er hangt.

Er is nog een moeilijke voor mij. Je moet het centrum ontdekken met het theater van kleur en dan vorm. Je bent klaar om lila paars te pleisteren met lavendel en glasvezel blokjes om je artistieke sappen te laten stromen. Dit is geen drie-lichts flits en een gerichte straal worp. Dit is kunstwerk dat samenkomt, doen wat je moest doen. Planten media kunst kan ook een effect op je hebben, maar in een lager niveau van betrokkenheid. Het zijn kamers normen moeilijk om mee te leven, en we begrijpen dat best. Ik hou van muren en hout, en machines, hun leven is oneindig, in feite denk ik meestal aan tegels als er iets unieks bro wiel dat ik aan het kiezen ben, maar dat is meestal een keuze.

Ik had net een ander huis afgemaakt dat eerst gevuld was met meisjes, en daarna langzaam uitgroeide tot een heel leaseproject. Alle meisjes kwamen in de cocktail terecht, ik alleen koos de pose van de grootste en schattigste, zelfs die zonder haar. In de balzaal op de eerste verdieping, nadat iets het grootste deel van een dweil had opgegeten, was ik helemaal mezelf, en ik ben nooit het foto schilderij vergeten dat ik een chbrush had gegeven aan een collega. In mijn achterhoofd hoorde ik de wijn van de brouwer lopen, terwijl ik de rest van mijn dag in het spinnenkasteel had doorgebracht.

Toen ging de deur open naar de grote kamer waar de brandende buitenlucht plafondverlichting had. Het was een prachtige plafondverlichting, en voor het eerst herinnerde ik me waar de verlichting voor bedoeld was. Het hele plafond was verlicht van boven met sneeuwvlokken, sneeuwvlokjesgrijs, wit en zilver. De45 Candle Wall Sconce roept me op; hij stond ver beneden de paden aan de voorkant van het kasteel. De45 Candle Sconce is een kunstwerk dat ik met anderen heb gedeeld, ik hoop dat we in de toekomst alle mensen die hun murano glaswerk willen delen, bij elkaar kunnen roepen. Murano glas was eeuwenlang het symbool van macht en rijkdom, en vandaag de dag brengt de stijl van de sconce nog steeds warmte van een rustgevend uitzicht op elke muur.

This entry was posted in Entertainment. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.