Hip Hop Juwelen

Hiphop les Breda

 

 

 

 

 

De oorsprong van hip hop wordt over het algemeen toegeschreven aan breakdancing, een accretietechniek waarbij een DJ beats op de vloer laat vallen en de zang van de luisteraar oppikt. breakdancing is een bekende stijl van straatdansen.

In de jaren zeventig werd het schoolplein de uitnodigingsplek voor kinderen, die hun bubbeldanspasjes oefenden. In de vrouwenwereld van de Bronx waren ouders en de buurtwacht wiggle Techniques populair. In de hip hop gemeenschap, zijn whipys verplicht, een veel voorkomende danspas. Het is een lange en vrij krachtige wiggle. Je moet lang oefenen om deze beweging onder de knie te krijgen.

Hip Hop of hip hop mode stijlen zijn essentieel voor een onderdrukte klasse. De onderdrukte klassen moeten een zichtbaar imago hebben om hun sociale status te behouden. Hip hop artiesten imiteren de kledingstijlen van de populaire artiesten om meer acceptabel te lijken voor de sneeuwbal menigte.

Hip hop les zijn een belangrijk kenmerk van de hip hop cultuur. Het is een belangrijk ingrediënt om een hip hop artiest te promoten. Hip hop sieraden kunnen om de hals gedragen worden. Andere sieraden kunnen aan de handen gedragen worden, maar ze moeten subtieler zijn. Je maakt alleen indruk op je publiek als je netjes gekleed bent en in seventies stijl.

Alle juwelenstijlen zijn beschikbaar voor vrouwen, maar de mannen blijven buiten beschouwing. Helaas zijn de accessoires voor mannen meer beperkend. Het zijn de mannenaccessoires die de stijl en het imago van de hiphopartiest beïnvloeden. Het gaat allemaal om imago en mode. Een band zal nooit populair zijn tot hij op straat gezien wordt. Het is de manier waarop men zich voelt en kleedt die de stijl en het imago van een hiphopartiest bepaalt.

Er zijn elk jaar verschillende trends, modes, en hip hop stijlen. De componenten van elke trend zijn even gevarieerd als de componenten van elke trend. Wanneer de trend hot is, zal er een enorme vraag zijn naar alle soorten accessoires en kleding. Wanneer de trend afkoelt of in de winter is, zal er een enorme toeloop zijn van mensen die dezelfde soort kleding willen dragen. Alle Hell Presto’s en DiamondBlue’s die de straat oversteken dragen accessoires van goud en zilver. Accessoires zijn een import van ergens anders en de stad New york.

Hiphop modetrends gaan soms zo snel dat kleren in zakken passen. De beroemde rapper Puff Daddy Luxurious draagt een volledige halslengte in een naad van één inch. Hip hop mode voor vrouwen is heel anders. handtas en clutch omslag, tank tops, mini rokjes, en Broadway geïnspireerde baas jurken maken deel uit van het uniform. Voor mannen zijn jeans en track pants of Desco jeans en trainer shorts een must. Er is veel beweging bij mannen in de hip hop mode wereld.

Hip hop sieraden zijn een element in de hip hop levensstijl. Het is een verlengstuk van gewoon een goede basisstijl hebben en een nog betere manier om een diverse stijl, persoonlijkheid en authentiek geloof aan anderen over te brengen.

This entry was posted in Entertainment. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.