Hoe bouw je een huis,

online schildercursus

 

 

 

Al vanaf mijn vroegste jeugd was mijn taak liefdewerk. Als klein kind wist ik al hoe ik een huis moest bouwen, hoe ik daken op lekken moest controleren, hoe ik snel een pot of nis voor een schilderdoek moest maken, hoe ik verschillende kamers met verschillende kleuren verf moest schilderen, en waar ik houtwerk zoals commodes, keukenkastjes, schoenenrekken enz. moest schilderen. Dus zelfs toen ik nog vrij jong was en nog een beginneling, stond ik te popelen om het schilderen als beroep op te nemen. Daarom ben ik een online schildercursus gaan volgen.

Ik was zelfstandig toen ik in de molen ging werken, en leerde mijn vak gedurende vier jaar. Daarna ging ik naar een hogeschool, en dat gaf me meer mogelijkheden om met beeldende kunstenaars te werken. De kunstwereld had een goed ontwikkelde, professionele traditie om beginners aan te nemen. Het was soms moeilijk voor iemand met weinig ervaring om de technische termen van de wereld van de schone kunsten te begrijpen: de wetenschappelijke techniek van een schilder, of de artistieke techniek van een ontwerper.

Ik had nog steeds een gevoel van onafhankelijkheid, want het is mijn sterke wens om verantwoordelijk te zijn en alles zelf te doen. Als ik een mooi schilderij zie, prachtig op zijn eigen manier, dan word ik betoverd om meer over het onderwerp te weten te komen. Maar dat is niet nodig om een goede schilder of ontwerper te worden. Mijn geheim painte: toen ik eenmaal in een schilderproject zat, werd ik zo druk met de afwerking dat ik een sterk schildertalent niet op de voorgrond liet treden. Dat was het moment dat ik een schilderleraar ontmoette, die me een aantal belangrijke dingen leerde. Na verloop van tijd werd ik fulltime schilder, en sindsdien doe ik dat.

Er zijn veel kunstenaars met verschillende talenten, sommigen met een groot talent voor schilderen, anderen met een goed talent voor het maken van ontwerpen. Als ontwerper ben ik niet onmisbaar als schilder. Aangezien er niemand is om mij te vertellen wat ik met mijn handen en longen moet doen, kan ik de volledige waarde van mijn vaders verbouwing vaninclude samengesteld uit afgekeurd muurpleister van de oude gebouwen van zijn stad aannemen en voelen. De grote kathedralen van Italië spreken zo van meesters die eeuwenlang de leiding hebben gehad over hun scholen.

This entry was posted in Entertainment. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.