Schilderij en schildermaterialen

Foto schilderij

Om een kunstwerk te schilderen, heb je eerst een stuk papier nodig om op te schrijven. Het papier is meestal gemaakt van papier dat ofwel notitieboekpapier ofwel fotopapier is. Dit is alleen om een startlijn te geven voor het kunstwerk dat je gepland hebt en aan het tekenen bent. Schrijf de details op die er voor jou echt toe doen en die als referentiepunten zullen dienen om de kunstwerken beter te maken.

Uw eerste stap is om op het papier te schrijven wat er allemaal in het kunstwerk zal komen. Je eerste paar doelen zullen zijn om de basis soort textuur te krijgen die je wilt. Wanneer u in het midden- of eindstadium van uw schilderproces bent, zult u meer gericht zijn op helderheid, dus zult u waarschijnlijk brede streken (zoals een accent) op het papier gebruiken om de gewenste basisstructuur te krijgen en geen afzonderlijke streken (zoals een wassing) zoals u met een potlood zou gebruiken.

Overweeg om verschillende van de streken samen te voegen om meer complexiteit te krijgen (weven). Je zou ook helemaal aan het begin kunnen beginnen, de eerste proeven opschrijven om het schetsen uit te proberen of zelfs in een groep de andere kunstenaars de eerste proeven laten doen, zodat je niet de enige hoeft te zijn die het werk voorlegt. Je zult de composities hoogstwaarschijnlijk gaandeweg kunnen uitproberen, maar dat betekent niet dat het verkeerd is. Integendeel, als je kunt spelen en experimenteren met je composities, zul je uiteindelijk meer goede en mooie dingen kunnen laten zien. Zie het zo, schilderen is zeker schilderen of kunst.

Details zijn ruwweg aanpassingen aan de beginlijn die je op het doek legt. Dit kan zijn het verlengen van het beginpunt, het opvullen van gebieden of het breder maken van alle of sommige streken. Deze wijzigingen worden niet belangrijk geacht voor de uiteindelijke afdrukken. Andere wijzigingen die in het stadium van de perfectie naar voren zijn gekomen, zijn het verschuiven van de puntgrootte of het veranderen van de algemene vorm van het werkstuk. Als je eenmaal een ruw inzicht hebt in wat belangrijk is in het uiteindelijke ontwerp, kun je beginnen creatief te worden met de details.

U kunt het werkstuk verder detailleren, vaak beginnend op hetzelfde punt maar het werk in verschillende richtingen benaderend om te spelen met de vorm en de bewegingen. Omdat de algemene vorm los is, worden vaak variaties toegevoegd. Misschien kan in het begin een kikker worden toegevoegd of kan in het middengebied een cirkel worden begonnen. Hoe verfijnder je concept, hoe meer je jezelf toestaat je canvasdoek te breken, zodat je meer detail op het doek kunt aanbrengen. Je kunt referentiefoto’s nemen of je eigen foto’s van de schilderijen proberen, zodat je niet op referentiefoto’s hoeft te vertrouwen. De lengte tussen elke streek in combinatie met de afstand tussen de streken om de vormen te maken zijn belangrijke details.

Nu voegt u toe aan het schilderij van de visuele ontwerper en de details worden gemakkelijker te zien. Met het canvas doek kunt u kleine veranderingen in uw geometrie aanbrengen. Je moet er echter altijd voor zorgen dat je ogen kunnen blijven bewegen en al het andere op de afmetingen kunnen volgen. Dit is waar schilderen waardevoller wordt, omdat je lang kunt zitten en het ontwerp voor een paar minuten alleen maar naar je scherm hoeft te kijken. Het concept moet ook het verhaal vertellen, wat erg waardevol is als je een ontwerp schetst op een klein canvas doek, hoewel een groter doek zou laten zien dat er meer details bij betrokken zijn.

Het uiteindelijke schilderij dat u ontvangt zal de originele grote lijnen bevatten en ook enkele van de fijnere details die u erin verwerkt. Het is jouw taak om zo gedetailleerd mogelijk te zijn, zodat de gemiddelde ziende persoon in de uiteindelijke afdruk iets meer detail kan zien en op bepaalde dingen kan letten. De beslissingen van de kunstenaar waren belangrijk toen hij besloot dat dit een ‘perfecte’ stijl was. Je moet fine art schilderijen van de wereld om je heen blijven bestuderen om bij de besten te blijven horen. Als je het nog steeds moeilijk hebt, kun je de lessen kunstgeschiedenis gaan volgen. Hoewel het moeilijk is om nog steeds te genieten van de ruimte terwijl u studeert, bent u zeker om te blijven leren. U kunt nog steeds afstuderen om een goede commerciĆ«le kunst positie bij een grote studio te krijgen.

De Universiteit van Pennsylvania biedt een grote in de kunstgeschiedenis online, samen met de graad en certificaat programma’s. Deze zijn het beste voor degenen die willen kunnen redeneren en schrijven alvorens een schilderproces te proberen. Kunstgeschiedenis is erg moeilijk te krijgen in voor de meeste mensen, dus het geeft je een goede solide basis. In de online degree programma’s leer je over de tijdsperiode waarin de platen zijn gemaakt, in ca. 1920-1960. Dit geeft je een begrip van waarom mensen de schilderijen niet de geschiedenisboeken. Niets is meer de oorsprong van de schilderijen dus kijk naar het schilderij en als je op die details zou tekenen, kun je er niet meer naar kijken als een geschiedenisboek of nieuws en er vandaag de dag over praten in beeld zodat je iets weet over de tijd voordat je geboren werd.

This entry was posted in Entertainment. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.